Zondag 9 mei = Moederdag. Bestel op tijd je boeket.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

Bovenstaand voorbeeld is hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij bij Bloemetje Bezorgen Amsterdam absoluut niet werken. Ons team van gepassioneerde bloemisten houdt ervan om mensen blij te maken met de mooiste bloemen.  

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Amsterdam 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Amsterdam. Marcel Piloo is de eigenaar van Sterbloem, de bloemist achter deze website. Hij maakt met zijn team mensen blij met bloemen.

“Sterbloem is in 1984 begonnen. De bloemenzaak was er al een aantal jaren eerder gevestigd, maar toen nog onder een andere naam. Ik liep op dat moment stage bij het bedrijf en ben onder de nieuwe eigenaren doorgegaan.”

Sterbloem Amsterdam

“In 1988 kreeg ik de mogelijkheid om met een collega de zaak over te nemen. Na een aantal jaren nam die collega afscheid, sindsdien run ik de zaak samen met mijn vrouw en ons team.”

“Het vak van bloemist is het mooiste dat er is. Je zet elke dag de bloemetjes buiten en je bent ook nog eens creatief bezig.”

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Amsterdam een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Wij halen onze bloemen van de veiling. We zijn er zo zeker van dat we beschikken over de mooiste bloemen voor de beste prijs.

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Amsterdam is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme liefhebbers, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Amsterdam werk ik daarom samen met Marcel Piloo en Sterbloem. 

Bloemetje Bezorgen is ook gevestigd in de volgende steden:

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenamsterdam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 48 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Amsterdam.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Amsterdam.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Amsterdam.

Voor slechts €4,95 verzendkosten