Zondag 9 mei = Moederdag. Bestel op tijd je boeket.

Secretaressedag

De derde donderdag van april komt er weer aan en dat betekent: Secretaressedag. Het is de dag om jouw persoonlijke assistent, officemanager of je Personal Assistent (misschien tegenwoordig wel Virtual Assistant) eens fijn te verrassen.Als bedankje voor de niet aflatende steun. Dat doe je natuurlijk met een mooie bos bloemen van Bloemetje Bezorgen.

Waarom Secretaressedag vieren?

Het is een Amerikaans initiatief, dat we sinds 1989 ook in Nederland vieren. En niet zonder reden. Het is de dag waarop degene die de telefoon opneemt, de agenda beheert en allerlei taken voor jou uit handen neemt, zelf een keer in de schijnwerpers staat. Het is een bijzonder moment, want jij en je secretaresse (m/v) werken intensief samen. Lief en leed wordt vaak gedeeld. Dit is een mooi moment om daar eens extra bij stil te staan. Met bloemen. Want bloemen zeggen alles. Een mooie blijk van waardering. Een bedankje voor de tomeloze inzet.

Met bloemen. Want bloemen zeggen alles. Een mooie blijk van waardering. Een bedankje voor de tomeloze inzet.

Speciaal voor Secretaressedag maken wij een bijzonder verrassingsboeket. En dat is niet alleen een verrassing voor je secretaresse, maar ook voor jou. We kiezen voor de mooiste bloemen uit het seizoen die op het moment beschikbaar zijn. En wil je dat hij of zij liever zelf een keuze maakt? Dat kan natuurlijk ook: we hebben daarvoor onze speciale Bloemetje Bezorgen Cadeaukaart.

Waarom bestellen bij Bloemetje Bezorgen?

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Of geef een cadeuakaart

Wil je iemand een bos bloemen cadeau dan wanneer het hen uitkomt? Geef dan iemand een cadeaukaart. De ontvanger krijgt de kaart direct in de mailbox.

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenamsterdam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 25 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Amsterdam.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Amsterdam.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Amsterdam.

Voor slechts €4,95 verzendkosten